Site icon narod.hr

Dinamo protiv Astane ili Dinama iz Tbilisija

Foto: fah

Nogometaši Dinama doznali su da će u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka igrati protiv pobjednika ogleda između kazahstanske Astane ili prvaka Gruzije, Dinama iz Tbilisija. Prve utakmice drugog pretkola su 25. i 26. srpnja, a uzvrati 1. i 2. kolovoza. Ždrijeb trećeg pretkola je 24. srpnja, a Dinamo će i tu biti nositelj, kao i u eventualnom play-offu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA je jutros objavila podskupine, a odmah je bila naznaka da bi mogli dobiti dosta nezgodnog protivnika u 2. pretkolu.

Kuglice u Nyonu donijele su Dinamu ogled s pobjednikom ogleda 1. pretkola između kazahstanske Astane i Dinama iz Tbilisija.

Prvu utakmicu ekipa Igora Bišćana igra na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Astana je uspjela dohvatiti skupinu Lige prvake u sezoni 2015./2016., a potom su igrali jedne sezone i skupinu Europske lige.

Mogući suparnik je i Dinamo Tbilisi, prvak Gruzije.

U svakom slučaju, radi se o dalekim uzvratnim gostovanjima na kojima će Modri tražiti prolaz u 3. pretkolo Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrtoglave cifre ako se uđe u skupinu Lige prvaka

Za plasman u najelitnije natjecanje Dinamo bi dobio 15.64 milijuna eura, a još 11.37 milijuna u ime desetogodišnjega koeficijenta.

Dinamo je prošle sezone u Ligi prvaka osvojio četiri boda, a radilo se senzacionalnoj pobjedi nad Chelseajem u prvom kolu te remiju s austrijskim prvakom Salzbugrom.

Dinamo je od svih prihoda vezano uz Ligu prvaka zaradio vrotglavih 26.4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prve utakmice drugog pretkola su 25. i 26. srpnja, a uzvrati 1. i 2. kolovoza.

Ždrijeb trećeg pretkola je 24. srpnja, a Dinamo će i tu biti nositelj, kao i u eventualnom play-offu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version