Site icon narod.hr

Dinamo teško do pobjede: Greškom igrača Istre opet na čelu HNL-a

Foto; fah

Nogometaši Dinama svladali su Istru 1961 s 1:0 vrativši se na vrh ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac pobjedničkog pogotka bio je Bruno Petković u 41. minuti iz kaznenog udarca.

Bila je to mirna utakmica u kojoj je jedini pogodak stigao nakon nesvakidašnje situacije. Branič gostujućeg sastava Bosančić želio je sa sredine igrališta vratiti loptu svom vrataru, ali u trenutku udaranja lopte osjetio je jaku bol u bedrenom mišiću i srušio se na travu, pa je se dokopao Petković i sjurio se u kazneni prostor. Tamo ga je oborio Galilea te je Dinamo dobio idealnu priliku za vodstvo koju Petković nije propustio.

Samu završnicu susreta Dinamo je igrao sa 10-oricom jer je zbog divljačkog letećeg starta s dvije noge na gležanj suparnika isključen Robert Burton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je stigao na čelo ljestvice sa 67 bodova, dva više uz utakmicu manje od drugog Osijeka kod kojega će gostovati u srijedu u 30. kolu. Istra 1961 je ostala deveta sa 24 boda, jednim manje od osmog Varaždina, a četiri više od posljednje Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version