Dinamo tuži oca bivšeg igrača Lokomotive

Zagreb, 12.5.2024 - Utakmica 34. kola HNL-a Lokomotiva - Slaven Belupo. Na slici Marin Šotiček. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Kako prenose Sportske novosti, GNK Dinamo tužit će oca bivšeg igrača Lokomotive Marina Šotičeka zbog klevete i lažnih izjava koje je iznio u intervju s tim dnevnim sportskim listom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šotiček je u četvrtak predstavljan kao novi igrač Basela, a jučer je u intervjuu za SN njegov otac Marin Šotiček izjavio da je “Dinamo ponizio sina s ponudom prema njegovu igraču”, a da njegov sin “nije htio prihvatiti ponudu Hajduka” iz poštovanja prema Dinamu te su se zahvalili klubu s Poljuda.

Iz Dinama tvrde da te izjave nisu istinite te su najavili da će tužiti starijeg Šotičeka zbog njih:

– Radi se o potpuno netočnim tvrdnjama apropos ponude, što otkriva zakulisne igre koje izrazito štete klubu, i kao takve ih smatramo utuživima, rekli su iz kluba za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.