Site icon narod.hr

Dinamo zaključio sezonu preokretom protiv Gorice

Zagreb, 28.05.2023 - Utakmica 36. kola HNL-a Dinamo - Gorica. Na fotografiji xxxx. foto HINA/ Daniel KASAP/dk

U posljednjem susretu HNL sezone, zadnjem ogledu 36. kola, prvak Dinamo je na maksimirskom stadionu pobijedio Goricu 4-1 (2-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad iz Velike Gorice je povela već u petoj minuti, a strijelac je bio Merveil Ndockyt. No, preokret je uslijedio vrlo brzo pa je Dinamo 2-1 vodio na kraju prvog poluvremena. Strijelci su bili Robert Ljubičić u 23. i Luka Ivanušec u 33. minuti. U završnici susreta Dinamo je postigao nova dva gola, a za dodatno slavlje na stadionu zaslužni su bili strijelci Dario Špikić u 80. i Dino Perić u 88. minuti.

Prvak Dinamo tako je prvenstvenu sezonu okončao s deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Hajduk. Gorica je pretposljednja, ali je svoj posao obavila u tjednima ranije kada je preskočila Šibenik i osigurala i iduće sezone igranje u elitnom razredu hrvatskog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version