Dinamov suparnik u Europskoj ligi vraća formu: Pobjeda Anderlechta, igrao i Ivan Santini

Foto: Twitter

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini D Europske nogometne lige Anderlecht u susretu je 11. kola belgijskog prvenstva kao domaćin svladao Cercle Brugge sa 4-2 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trostruki strijelac za Anderlecht bio je Landry Nany Dimata (8-11m, 32, 52), a na 4-0 povisio je Pieter Gerkens (54). Gosti su ublažili poraz preko Irvina Cardone (56, 59).

Hrvatski napadač Ivan Santini igrao je za Anderlecht od 54. minute kada je zamijenio trostrukog strijelca Dimatu, dok je Antonio Milić ostao na klupi.

Anderlecht je sada treći na ljestvici sa 23 boda, šest manje od vodećeg Genka, a tri manje od drugog Club Bruggea, dok je Cercle Brugge 10. sa 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je sljedeći Dinamov suparnik Spartak iz Trnave u susretu su 12. kola slovačkog prvenstva na svom terenu svladao Senicu s uvjerljivih 4-1 (2-1), dok je Fenerbahce u susretu je 9. kola turskog prvenstva na gostovanju kod Sivasspora odigrao 0-0.

Dinamo će gostovati kod Spartaka u Trnavi u četvrtak od 18.55 sati, a do kraja natjecanja u skupini će još ugostiti Spartak 8. studenoga, gostovati kod Fenerbahcea 29. studenoga i u posljednjem kolu igrati na svom terenu protiv Anderlechta 13. prosinca.

Nakon dva kola u skupini D Dinamo je na vrhu sa šest bodova, slijede Spartak i Fenerbahce sa po tri boda, dok je Anderlecht na dnu bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.