Dinamova petarda Astani na otvaranju Konferencijske lige

Foto: fah

Nogometaši Dinama u svom su prvom nastupu u Konferencijskoj ligi, u susretu 1. kola skupine C kao domaćini na stadionu u Maksimiru svladali Astanu sa 5-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva dva pogotka na utakmici postigao je Bruno Petković (43-11m, 53-11m) iz kaznenih udaraca, da bi na 3-0 povisio Marko Bulat (58) iz slobodnog udarca.

Na 3-1 smanjio je Kamo Hovhanisjan (78), a potom su Antonio Marin (85) i Tibor Halilović (90+3) postavili konačni rezultat.

U drugom susretu ove skupine Viktoria Plzen je na svom terenu svladala Ballkani sa 1-0, pa nakon 1. kola Dinamo i Viktoria imaju po tri boda, dok su Ballkani i Astana bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dva tjedna Dinamo će u 2. kolu gostovati u Prištini kod Ballkanija, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.