Dinamu najteži ždrijeb, igraju protiv Betisa

dinamo
Foto: fah

U švicarskom Nyonu održani su ždrijebovi za europska nogometna natjecanja. Dinamo je doznao svojeg suparnika u play-offu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su se izvlačile kuglice u Ligi prvaka, potom je uslijedio ždrijeb Europske lige, dok je od 14 sati na rasporedu bio onaj za play-off Konferencijske lige.

U tom je ždrijebu bio i hrvatski prvak Dinamo koji nije imao sreće.

Od ponuđenih nenositelja, odnosno trećeplasiranih iz Europske lige, dobio je nominalno najtežeg suparnika, španjolski Real Betis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su bili treći u skupini C Europske lige iza škotskog Rangersa i praške Sparte.

Dinamo će gostovati u prvoj utakmici, a uzvrat je na Maksimiru.

Utakmice će se igrati 15. i 22. veljače, a ždrijeb osmine finala je 23. veljače. Finale će se u svibnju igrati u Ateni, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb Konferencijske lige:

Sturm Graz – Slovan Bratislava
Servette – Ludogorec
Union SG – Eintracht Frankfurt
Real Betis – Dinamo Zagreb
Olympiakos – Ferencvaros
Ajax – Bodo/Glimt
Molde – Legia Varšava
Maccabi Haifa – Gent

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.