Nakon Livaje: Disciplinski postupak protiv još jednog igrača Hajduka te pomoćnog trenera Splićana

Foto: fah

Hrvatski nogometni savez pokrenuo je disciplinski postupak protiv igrača Hajduka Luke Vuškovića i pomoćnog trenera Hajduka Tomislava Rogića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Disciplinski postupak pokrenut je zbog pjevanja neprimjerene pjesme u jutarnjim satima 25. svibnja, po dolasku na stadion Poljud prilikom proslave osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Tako Marko Livaja nije jedini igrač Hajduka koji bi mogao biti kažnjen zbog neprimjerenog slavlja nakon pobjede u finalu Kupa protiv Šibenika na Rujevici.

> Livaja na slavlju poveo neprimjerenu pjesmu prema Šibenčanima

Livaja je nakon dodjele pehara i medalja s megafonom u ruci pred navijačima pjevao pogrdnu pjesmu za Šibenik. Livaja je prije godinu i pol dana nakon jedne pobjede Hajduka nad Dinamom u Zagrebu pjevao: “Mrzim Dinamo, srpsko ime to”. Tada je kažnjen s 35 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.