Site icon narod.hr

Dobre igre na Euru: Gareth Bale najavio ostanak u Real Madridu

epa09264326 Gareth Bale (L) of Wales in action against Ricardo Rodriguez (R) of Switzerland during the UEFA EURO 2020 group A preliminary round soccer match between Wales and Switzerland in Baku, Azerbaijan, 12 June 2021. EPA/Tolga Bozoglu / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Gareth Bale na Europskom prvenstvu u dresu reprezentacije Walesa igra vrlo dobro, a njegova će reprezentacija danas u trećem kolu igrati protiv Italije, koja je pružila najviše u dosadašnjem dijelu Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je najavio ostanak u Real Madridu, kojeg je u međuvremenu preuzeo talijanski stručnjak Calo Ancelotti. Pitanje je hoće li se doista dogoditi ostanak Balea u Realu, bez obzira na njegove želje. Podsjetimo, Bale je bio na posudbi u Tottenhamu te se nije pretjerano naigrao.

Bale i Ancelotti su već surađivali, bilo je to 2013. godine u Madridu, upravo su njih dvojica zajedno tog ljeta došli u klub.

“Mogu samo reći da sam imao odličan odnos s njim. Sjajan je trener i učinit će sjajne stvari za Real Madrid”, rekao je Gareth Bale. Španjolski mediji su ovu njegovu izjavu protumačili kao najavu ostanka u Realu, poglavito nakon što je na Euru ”ponovno pronašao sebe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version