Dobre vijesti iz Italije: Hoće li Marko Pjaca biti spreman za Grčku?

Foto: Twitter

Hoće li mladi hrvatski nogometaš Marko Pjaca biti spreman za dvije izuzetno važne utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo koje se iduće godine igra u Rusiji? Ako je vjerovati vijestima koje dolaze iz Italije, iz Juventusa, Marko se uskoro vraća na nogometne travnjake nakon višemjesečne puze zbog teške ozljede u Estoniji. Međutim, još nije 100 posto spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Marko Pjaca igrat će za našu mladu momčad u sljedećim tjednima kako bi dobio potrebne minute u nogama”,  rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri uoči gostovanja Juventusa kod Udinesea u 9. kolu Serie A. Ove sezone Juventus će imati puno teži put prema naslovu s obzirom na sjajne igre Napolija.

Ipak, iz ovih se riječi Allegrija da naslutiti kako Pjaca neće biti potpuno spreman za najteže okršaje s Grcima, najprije na Maksimiru 9. studenog, a onda dva dana kasnije vjerojatno u Pireju. Moguće je kako će izbornik Zlatko Dalić Pjacu zvati kako bi bio na klupi. Hrvatska za dodatne kvalifikacije treba potpuno spremne igrače.

Kakvo je stanje u Juventusu kad su u pitanju ozljede ostalih igrača?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dybala će sigurno igrati, prošlog vikenda je dobio odmor jer se nije vratio u dobroj formi iz Argentine. Igrat će i Rugani. Claudio Marchisio konkurira, ali ne i Blaise Matuidi jer ima problema s mišićem”, tvrdi Allegri te dodaje:

“De Sciglio kreće s treninzima od ponedjeljka, kao i Benedikt Howedes. Chiellini će igrati 99 posto sutra. Svi oni na terenu će sigurno biti nakon reprezentativne stanke…”

Podsjetimo, Juventus je nakon osam kola tek na četvrtom mjestu Serie A s 19 bodova, pet manje od vodećeg Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo raditi kao momčad i pustiti na stranu to da igramo lijepo jer trebamo bodove”, poručio je trener Stare dame, koji se osvrnuo i na veliki derbi Napolija i Intera:

“Nadam se da će završiti remijem.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.