Site icon narod.hr

Đoković prvi favorit US Opena, nema Nadala, Federera…

đokoviću

Foto: fah

Srpski tenisač Novak Đoković odlučio se nakon debakla na Olimpijskim igrama i ne baš sportskog ponašanja na duži odmor, koji je napokon završio, a sve kako bi spreman dočekao posljednji Grand Slam sezone. Naime uskoro u New Yorku kreće US Open i opet je Đoković, koji je ove sezone osvojio sva tri velika Grand Slam turnira, prvi favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam puno vremena za odmor, tri i po tjedna su od posljednjeg meča. Imao sam sjajno ljeto, iscrpilo me to, ali ne žalim se. Imao sam najbolju sezonu što se tiče grand slamova i nadam se da to mogu okruniti”, kazao je trenutačno prvi tenisač svijeta.

Podsjetimo, US Open počinje 30. kolovoza, a trajat će do 12. rujna.

Na US Openu neće biti Rafaela Nadala, Rogera Federera, Dominica Thiema, inače branitelja naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je u ovom trenutku reći što se može očekivati od hrvatskih tenisača u singlu, no dojam je kako se Marin Čilić, koji je 2014. godine osvojio US Open, polako vraća u staru formu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version