Đoković se kaje nakon kaosa u Zadru: ‘Pogriješili smo, bilo je prerano’

Foto: fah

Nakon što se pokazalo kako Novak Đoković i njegova supruga imaju pozitivan test na koronavirus, i kaosa koji je nastao u Zadru, ponovno se srbijanski tenisač oglasio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozdrav svima. Vratili smo se u Beograd. Pozitivan sam na covid-19 kao i Jelena. Testovi djece su negativni. Ostat ćemo u samoizolaciji sljedećih 14 dana i ponovit ćemo testiranje za pet dana.

Jako mi je žao što je naš turnir nanio štetu. Sve što smo ja i organizatori radili proteklih mjeseca bilo je čistog srca i iskrenih namjera. Vjerovali smo da je turnir prošao sve zdravstvene protokole i zdravlje naše regije djelovalo je dobro kako bismo konačno ujedinili ljude radi dobrotvornih razloga. Bili smo u krivu i bilo je prerano.

Ne mogu opisati koliko mi je žao zbog svakog slučaja zaraze. Ako ste bili na turniru molim vas da se testirate i distancirate. Ostatak turnira je otkazan. Molim se da se svi u potpunosti oporave”, napisao je najbolji tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.