Site icon narod.hr

Đoković se žalio na bolove, a onda poslije drame pobijedio i urliknuo: ‘Tako je bre!’

đoković

Foto: Snimka zaslona

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković, kojeg su pratili u jednom trenutku zvižduci Australaca, pobijedio je u trećem kolu Australian Opena američkog tenisača Taylora Fritza nakon velike borbe u pet setova 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tenisač je meč otvorio sjajno te je, kako smo već pisali, u prva dva seta bio bolji i zasluženo poveo 2:0, iako je prvi set dobio tek nakon tie breaka, u kojem je Amerikancu dozvolio tek jedan bod.

U drugom je setu Đoković rutinski došao do 6:4, a zahvaljujući breaku na startu seta. Izgledalo je kako će prvi tenisač svijeta bez muke proći dalje, a onda se počeo žaliti na bolove, uslijedili su problemi te se Amerikanac vratio. Nekoliko se puta srbijanskom tenisaču ukazivala pomoć te je pao u igri, fizički nije mogao pratiti Fritza, koji je to iskoristio te je dobio dva seta zaredom prvo sa 6:3, pa sa 6:4.

Ušlo se u pet set, Đoković je taj set dobio uvjerljivo te je na kraju slavio pobjedu, nakon koje je urliknuo ”Tako je bre…!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sljedeći protivnik bit će Miloš Raonić.

Australian Open, 3. kolo:
N. Đoković – T. Fritz 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version