Site icon narod.hr

Don Lukač Modrića iznio kao primjer: Čuvao je ovce i prošao Domovinski rat

Foto: snimka zaslona

Don Tomislav Lukač održao je još jednu propovijed koja je privukla pažnju javnosti zbog igrača kojeg je spomenuo – Luke Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško djetinjstvo, čuvao ovce, prošao Domovinski rat, u nekim klubovima su mu rekli da je mršav i malen i da od njega vjerojatno neće biti ništa, a prije par godina postao je najbolji igrač svijeta. To je Luka Modrić”, rekao je na kampu za mlade.

“Apostolu Tomi Isus je dao priliku da stavi prst na mjesto Isusovih rana i da se uvjeri da je to stvarno Isus i da je uskrsnuo i pobijedio smrt. Mi s pravom možemo biti ljubomorni na Tomu i ljubomorni na ostale apostole koji su živjeli s Isusom”, kazao je.

> Luka Modrić oglasio se porukom nakon ispadanja s Eura

No, Petar bio Isusov najbolji učenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je tri puta zatajio Isusa, a Juda je izdao Isusa. Podno križa, kada je Isusu bilo najteže, 11 od 12 apostola su se razbježali, znači da to što su bili s Isusom nije garancija da su najbolji vjernici”, kazao je don Tomislav.

“Nemojmo tražiti izlike u životu postanimo najbolji nogometaši, najbolji ljudi i najbolji kršćani”, rekao je u svojoj propovijedi mladima i djeci don Tomislav Lukač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version