Site icon narod.hr

Dosadašnja predsjednica Nikolina Babić još četiri godine na čelu HTS-a

Foto: fah

Dosadašnja predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić na redovitoj Izbornoj sjednici Skupštine HTS-a održanoj u srijedu u Zagrebu dobila je novi, četverogodišnji mandat za vođenje krovne teniske organizacije do 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je na čelo Saveza, kao prva žena na predsjedničkoj dužnosti, došla u lipnju prošle godine, kad je jednoglasno izabrana za nasljednicu Franje Lukovića koji je podnio ostavku, a kao vršitelj dužnosti predsjednika mijenjao ga je Petar Mirić. Tada je 45-godišnja Čakovčanka zapravo izabrana na predsjedničku dužnost do kraja mandata koji je imao Luković.

Predsjednica HTS-a najavila je skoro otvaranje novog Regionalnog teniskog centra u Zadru te istaknula kako će, kao i do sada, Savezu u prvom planu biti podrška igračima, klubovima i reprezentacijama.

Skupštinari su većinom glasova prihvatili izvještaj o radu HTS-a, kao i financijski izvještaj za 2018. godinu, a ustanovljeno je i pet novih Odbora za sportske aktivnosti HTS-a, zbog usklađivanja sa Zakonom o sportu. Odbori će okupljati županijske teniske saveze te biti logistička i organizacijska potpora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većinom glasova izabani su članovi i ostalih tijela Saveza. Upravnom odboru dodana su tri nova člana, a to su Mate Matić, Jasmina Bajić i Filip Fantoni kao predstavnik iTeama, najboljeg teniskog kluba u Hrvatskoj u prošloj godini, za što mu je Nikolina Babić predala i posebno priznanje.

Upravni odbor je u novom sastavu odmah po završetku zasjedanja Skupštine održao prvi sastanak na kojem je za novog izvršnog direktora HTS-a izabran Vlatko Jovanoski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version