Site icon narod.hr

Drago Ćosić glumi u filmu o SP-u: ‘Zaključili smo da bi film bez mene bio bezveze’

Foto: hrt

Prije nekoliko dana obilježen je nastup hrvatske nogometne reprezentacije u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojemu je izgubila sa 2-4 od Francuske, no usprkos tom porazu izabranici Zlatka Dalića ostvarili su najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta, a koliko je taj rezultat značajan pokazao je i veličanstveni doček u Zagrebu dan nakon finala kada se autobus s reprezentativcima šest sati probijao od zagrebačke zračne luke do Trga bana Jelačića kroz stotine tisuća razdraganih navijača koji su “okupirali” prometnice kojima je autobus prolazio kako bi pozdravili svoje junake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snima se dugometražni igrani film “4-2” Anđela Jurkasa, koji se događa na dan povijesne nogometne utakmice između Francuske i Hrvatske.

U njemu sudjeluje i Drago Ćosić, koji je prošle godine optužen za malverzacije s ulaznicama za finale Svjetskog prvenstva. On tvrdi kako ih nije prodavao te da je upravo on i javio tadašnjim poslodavcima kako je nastao problem s kartama jer netko prodaje.

“Ne smijem previše otkrivati o filmu. Takav je dogovor. Sve ćete vidjeti kad ga napravimo. No kad smo pregovarali, zaključili smo da bi film bez mene bio bezveze”, rekao je Ćosić za 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, glavne uloge tumače Bojana Gregorić Vejzović, Ivo Krešić i hrvatska nogometna reprezentacija, a premijera filma bit će 15. srpnja iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version