Drago Vuković: ‘Vi ne možete kao u hokeju promijeniti tri igrača i imati jednako dobru obranu’

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je porazom otvorila kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drugo poluvrijeme bilo je za zaborav! Prvo fenomenalno. Žao mi je što naša agresivna igra u obrani nije nagrađena, ali zadovoljan sam jer pomak u našoj igri je evidentan”, rekao je Goran Šprem u RTL-ovu studiju nakon utakmice.

“Energetski smo pali. To se najviše vidjelo na Musi i Duvnjaku. Šteta. Jako dobrih 45 minuta pa smo sve to bacili u vjetar zadnjih 15 minuta”, ističe Petar Metličić.

“Vi ne možete kao u hokeju promijeniti tri igrača i imati jednako dobru obranu. Ubije te psihički kad ti njima zabiješ gol, a oni izvedu s centra i odmah ga zabiju. Pokušali smo rotirati. Šteta”, opisao je Drago Vuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.