Site icon narod.hr

Drugi šok za Srbiju danas: Ostali bez zlata kojeg su sami sebi unaprijed upisali

Foto: fah

Reprezentacija Srbije u basketu nije uspjela plasirati se u finale Olimpijskih igara u Tokiju, iako su prije same Olimijade zapravo sebi to zlato pripisali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko su Olimpijske igre jedno posve drugačije natjecanje svjedoči i spomenuti slučaj, kao i neki drugi primjeri, pa tako, nažalost, i sa hrvatske strane, kada su favoriti ostajali bez očekivanih odličja. Ne možete doći na Olimpijske igre reći da ćete osvojiti zlato i ne dati sve od sebe.

Srbiju je na putu ka finalu zaustavila reprezentacija Rusije koja je slavila rezultatom 21:10. Malo je tko mogao vjerovati da će Srbija odigrati ovako loš susret, ništa im nije polazilo za rukom, dok je Rusima ulazilo gotovo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbi će se za broncu boriti protiv protivnika iz drugog polufinala u kojem se sastaju Latvija i Belgija. Dvoboj za treće mjesto na rasporedu je od 14:15 sati.

Za Srbiju je ovo drugi šok danas s obzirom kako je prije toga Nemanja Majdov iznenađujuće ispao u prvom krugu natjecanja. Bolji od Majdova bio je Nijemac Eduard Trippel. Prema svojim projekcijama Srbi su Majdova vidjeli kao sigurnog osvajača medalje, i to one najsjajnije. No zato Novak Đoković, na turniru na kojem nema ni Nadala ni Federera, uvjerljivo grabi prema završnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version