Društvene mreže ‘katalog’ za lopove: Vila Johna Terrya opljačkana nekoliko sati nakon objave

Foto: Instagram

Kapetan Chelseaja John Terry otišao je sa suprugom Tony na skijanje u francuske Alpe i svaki dan na društvenim mrežama objavljivao da ga nema u Londonu. No, kako se čini njemu putovanje u Dubai, kada je također svijetu obznanio da je na Istoku, pa mu lopovi ‘pročešljali’ stan, nije bila dovoljna opomena, pa je morao javno objaviti da je sad u – Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Great few days away Skiing with the family ?❄️ @toniterry26 ??

A post shared by John Terry (@johnterry.26) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati nakon objave fotografija iz Francuske, vila, vrijedna pet milijuna funti, je opljačkana.

“Pljačkaši su vidjeli njegove objave na Instagramu, tu dvojbe nema. Društvene mreže postale su katalog za pljačkaše koji su cijeli dan na društvenim mrežama gdje vide čiji je dom prazan. Terryjeve fotografije iz Francuske bile su jasan znak da je vila prazna. Isto je bilo i s Kim Kardashian, koja je opljačkana dok je objavljivala fotografije iz Pariza”, tvrdi engleska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.