Dugo su u Realu ovo čekali: Trenutak inspiracije Edena Hazarda

Foto: fah

Nogometaši Reala u ovim trenucima igraju na svom terenu protiv Huesce u susretu 8. kola španjolske nogometne lige. Kraljevi trenutno vode 2:0, a ponajprije je ova utakmica zanimljiva zbog povratka Edena Hazarda. Naime, belgijski nogometaš je napokon proigrao, dugo se čekalo na ovaj trenutak inspiracije igrača koji je obilježio Svjetsko prvenstvo u Rusiji prije dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije prvog dijela Real vodi 2:0, a prvo poluvrijeme je obilježio Eden Hazard, koji je u 40. minuti susreta, a koji će očito Real rutinski privesti kraju, postigao prekrasan pogodak. Bio je to prvi pogodak za Kraljevski klub, prvi od zasad dva koliko su Kraljevi zasad zabili.  Drugi pogodak u 45. minuti djelo je francuskog nogometaša Karima Benzeme.

Majstoriju belgijskog nogometaša pogledajte OVDJE!

Za Real igra i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.