Dvije asistencije Brozovića u remiju Rome i Intera

epa08930415 Roma's Leonardo Spinazzola (L) chats with Inter's Arturo Vidal (R) during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and FC Inter at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 10 January 2021. EPA/RICCARDO ANTIMIANI

U derbiju 17. kola talijanske lige Roma i Inter su odigrali 2-2, a dvije asistencije za gol ubilježio je Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma se spasila poraza golom Gianluce Mancinia četiri minute prije kraja, te tako spriječio Inter da se sasvim približi vodećem Milanu.

Povela je Roma golom Lorenza Pellegrinija, ali je Inter u drugom dijelu uspio preokrenuti pogocima Milana Skriniara (56) i Achrafa Hakimija (63) – oba na dodavanje Brozovića.

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Ivan Perišić ušao u 77. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je drugi s 37 bodova, tri manje od vodećeg AC Milana, dok je Roma treća s 34 boda.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.