Dvoboj divova u Ligi prvaka: Jose Mourinho i povratak Cristiana Ronalda na Old Trafford!

Foto: snimka zaslona

Manchester United ove sezone ne djeluje kao momčad koja je sposobna boriti se ravnopravno za naslov prvaka Engleske sa Liverpoolom, Chelseajem i Manchester Cityjem, na udaru je i trener Jose Mourinho, bez obzira na remi u derbiju s Chelseajem koji je donio i neke pozitivne pomake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči Juventusa i nastupa u Ligi prvaka Portugalac na klupi Uniteda, Jose Mourinho, ipak je optimističan.

“Ponosan sam na igrače nakon vikenda i mislim da smo optimistični. Svi mi želimo utakmice poput ove s Juventusom. Točno tu želimo biti i sad nam nitko ne može ubiti želju za igramo i spriječiti nas da pokušamo pobijediti”, kazao je kontroverzni trener jednog od najboljih engleskih klubova svih vremena.

Juventus Mourinhu nije nepoznanica, naprotiv. Naime, imao je Portugalac nekoliko žestokih sportskih okršaja s najboljim talijanskim klubom dok je trenirao Inter, odnosno iz vremena kad je spomenuti klub dovukao do naslova europskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad nisam igrao protiv Juventusa s Chelseajem, Portom ili Realom, ovo je prvi put da igram protiv njih van ligaškog konteksta. Juventus je možda jači od nas, ali kao što sam rekao, nitko nas ne može spriječiti da u utakmicu uđemo uvjereni kako ćemo pobijediti.”

Zanimljivo će biti vidjeti i reakciju navijača Manchester Uniteda s obzirom da se na Old Trafford vraća Cristiano Ronaldo, i to, naravno, u dresu talijanskog prvaka.

“Vratio se ovdje sa mnom 2013. kad smo bili u Realu, znam koliko voli Manchester, ali isto tako znam koliko je htio pobijediti ovdje i zabiti im. Navijači će mu odati poštovanje, a iako on stvarno voli ovaj klub, od početnog dodira s loptom on samo želi zabiti i pobijediti”, kazao je portugalski nogometni stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski ljubiteljima nogometa više od Ronalda, od Jose Mourinha, pa i Juventusa te Manchester Uniteda zanimljiv je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji ove sezone briljira u dresu talijanskog kluba. Uz Ronalda Mandžo je udarna igla Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.