Dvojnici američkog predsjednika i sjevernokorejskog korejskog diktatora Donalda Trumpa i Kim Jong Una na svečanosti otvaranja Zimskih olimpijskih igara

Foto: Snimka zaslona

Dvojnici američkog predsjednika i sjevernokorejskog korejskog diktatora Donalda Trumpa i Kim Jong Una izazvali su pravo komešanje na tribinama tijekom svečanog otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pjongčangu prije negoli su ih zaštitari odveli sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Osobe koje su vrlo nalikovale People Trumpu i Kim Jong Unu pojavili su se zajedno na jednom dijelu tribina, fotografirali se i čak odgovarali na pitanja.

“Vidite da se ipak slažemo”, kazao je Kimov dvojnik, kojeg su sa stadiona izveli zaštitari, dok je on vikao: “Čuvajte mi sestru”.

Na svečanosti otvorenja nazočna je bila i sestra južnokorejskog vođe Kim Yo Jonga, koja je sjedila nekoliko metara udaljena od američkog dopredsjednika Mikea Pencea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svečanosti otvorenja dogodio se još jedan izgred kada se na teren uspio uvući nepoznati muškarac, koji se prikrao ispred zajedničke korejske delegacije na mimohodu. Muškarac je htio zakoračiti na teren Olimpijskog stadiona i razviti transparent s očitom političkom porukom, ali se okliznuo na ledu, a potom su ga svladale i izvele snage sigurnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.