Site icon narod.hr

Dvorana Sutinska vrela – veliki kup okršaj Splićana protiv ljubimaca BBB-a Futsal Dinama

Foto: Facebook

Podsused će večeras biti naelektriziran. Točnije, dvorana u Sutinskim Vrelima koja se nalazi u toj zagrebačkoj četvrti. Ona je domaćin završnog turnira hrvatskog malonogometnog kupa (Final Eight) koji će se odigrati od danas do nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je formalno Nacional, ujedno i branitelj naslova. Malo iza njih je Split Tommy, ali nešto će se pitati i Uspinjaču koja je ove sezone nanijela jedini poraz Nacionalu te remizirala sa Splićanima. Opasan je i Futsal Dinamo koji će imati podršku navijača. Osim Split Tommyja, Dalmaciju predstavljaju Novo Vrijeme iz Makarske te drugoligaši Porto Tolero iz Ploča i Kijevo iz Knina.

Prvog dana završnice dvoboj koji plijeni najviše pažnje je onaj zadnji, između Futsal Dinama i Split Tommyja. Baš zbog njega atmosfera u dvorani bit će naelektrizirana. U neku ruku, to je i mali ogled Dinama i Hajduka.

Jer, iza Futsal Dinama stoji masa navijača Bad Blue Boysa (BBB) koji ne posjećuju Maksimir i ne podržavaju Zdravka Mamića i sadašnje vodstvo nogometnog Dinama. Okrenuli su se novom projektu koji je bio pozitivno percipiran sve do nemilog derbija protiv Nacionala u Domu sportova prošlog mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok će se Dinamo premijerno prezentirati na završnom turniru kupa, Splićani su čak osam puta u klupskoj povijesti osvajali ovaj trofej. Zadnji put im je to pošlo za rukom prije dvije godine, kad su postali prvi drugoligaš koji je podigao pehar pobjednika.
Kao što je već napomenuo trener Dinama Martić, nema ozlijeđenih ni kartoniranih, te pun sastav izlazi na megdan Splitu.
Uoči utakmice Davor Kanjuh, igračem za kojeg mnogi misle kako bi mogao biti glavna opasnost za Splićane je rekao:
„Slijedi nam jedna vrlo važna utakmica protiv Splita koji na papiru slovi kao favorit i koji ima velik broj izvrsnih igrača poput Neta, Sutona, Grcića… Međutim to ne znači da ćemo se mi predati. Kup predstavlja turnirski način igranja i na jednu utakmicu sigurno ih možemo iznenaditi, a za to je potrebno da mi budemo na najvišoj mogućoj razini.“
Utakmica protiv Split Tommyja na rasporedu je danas u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version