Site icon narod.hr

Eduardo: “I protiv svog Brazila slaviti ću u Sao Paolu zgoditak za Hrvatsku”!

Foto: fah

Neposredno prije odlaska hrvatske nogometne reprezentacije na jednotjedne pripreme u austrijski Bad Tatzmannsdorf pred novinare su izašli Eduardo da Silva i Šime Vrsaljko – obojica s optimističnim izjavama glede priprema i samog nastupa na svjetskoj smotri u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zašto ne bih slavio protiv Brazila ako kojim slučajem postignem pogodak u Sao Paolu u prvoj utakmici?

Upravo je to izjavio Eduardo da Silva, Brazilac s hrvatskom putovnicom, no ništa manje Hrvat nego svi mi.

– I osjećam se kao Hrvat! Ustvrdio je…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O prvoj utakmici protiv Brazila Eduardo još kaže:

– Za nas će veliki hendikep u prvom dvoboju protiv Brazila biti izostanak Mandže, ali svi ćemo se boriti za njegovo mjesto i izbornik će na kraju odlučiti tko će igrati u toj prvoj utakmici protiv Brazila.

– Zadnjih šest mjeseci osjećam se puno bolje, a na pripremama svi radimo maksimalno. Jedva čekamo da počne ta prva utakmica utakmica i da pokažemo sve što znamo. Razgovarao sam s reprezentativcima Brazila s kojima igram u Ukrajini. Respektiraju nas i znaju da je reprezentacija Hrvatske jaka, nije im svejedno jer svi igramo u jakim klubovima. Mi puno znamo i puno možemo i dokazati ćemo da smo pravi. Vjerujte mi, nije Brazilcima baš svejedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime Vrsaljko jedan je od najmlađih naših reprezentativaca. Mnogi ga vide kao dostojnu zamjenu na lijevom boku umjesto ozlijeđenog Strinića. Ističe:

– Za reprezentaciju bih odigrao sve što izbornik zahtijeva. Igrao sam lijevog beka u mlađim uzrastima reprezentacije, ali izbornik je taj koji odlučuje. Biti će ovo prvo svjetsko prvenstvo za mene, a vjerujem da protiv Brazila možemo ostvariti pozitivan rezultat. Naša je momčad toliko dobra da imamo pravo vjerovati u to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version