Eduardo: ‘Za nas sada praktički počinje Euro’

Foto: snimka zaslona

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva u razgovoru za Hrvatski radio osvrnuo se na plasman Vatrenih u osminu finala Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Cilj je bio proći skupinu. Ja kao bivši reprezentativac znam da je to najteži dio na ovakvom natjecanju. Za nas sada praktički počinje Europsko prvenstvo. Siguran sam da su igrači, stožer i navijači puni samopouzdanja, sada su još više motivirani. Ova velika pobjeda protiv Škotske nam je baš trebala, rekao je bivši Vatreni Eduardo da Silva Krešimiru Gotlinu.

Ivan Perišić prestigao je Eduarda na ljestvici strijelaca za hrvatsku reprezentaciju, no to ga ne smeta.

– Ne opterećujem se takvim stvarima, čak mi je i drago. Perišić godinama igra jako dobro za Hrvatsku i zabija puno važnih golova što je najvažnije. Što se mene tiče, neka i ostali igrači zabijaju što više golova jer je to dobro za nas. Ako tako nastavimo, sigurno ćemo daleko dogurati, izjavio je ‘Dudu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eduardo živi u Brazilu, a došao je pratiti Euro na poziv Hrvatskog nogometnog saveza.

– Otišao sam živjeti u Brazil, da si malo organiziram život. Imam plan u budućnosti vratiti se u Europu. Zasad pokušavam kao posrednik pronaći mlade igrače i talente za Europu. Velika mi je čast biti ovdje i zahvaljujem HNS-u na ovoj prilici. To mi je lijepo iskustvo, gledati naše s tribina, učiti i analizirati. Nadam se da ćemo proći dalje i u Danskoj u Kopenhagenu, izjavio je Eduardo da Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.