EHF kup – Nexe i Dubrava doznali suparnike

Foto: fah

Hrvatski rukometni klubovi Nexe i Dubrava doznali su imena suparnika u 3. kolu EHF kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nexe će natjecanje po skupinama loviti protiv danskog Ribe Esbjerga, dok Dubravu očekuje ogled protiv francuskog Saint Raphael Var Handballa.

Oba hrvatska kluba u prvim susretima gostuju, a potom će pred svojim navijačima tražiti nastavak europske priče. Prve utakmice su na rasporedu 18. ili 19. studenog, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Podsjetimo Nexe je u drugom kolu izbacio estonski Polva Serviti s dvije pobjede (27-25, 32-21), dok je Dubrava nakon velike drame izbacila mađarski Csurgoi. Mađari su u prvom susretu pobijedili 33-24, no Dubrava, koju vode trenerski tandem Vlado Šola i Davor Dominiković, je u uzvratu slavila sa 10 golova razlike (36-26). Odlučujući pogodak Dubrava je zabila u posljednjim sekundama cepelinom, a strijelac je bio Petar Medić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.