Site icon narod.hr

EI Baku: Pejčić ispustila medalju

Foto: fah

Hrvatska olimpijka Snježana Pejčić osvojila je četvrto mjesto u disciplini zračna puška 10 m na Europskim igrama u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pejčić je bila korak do medalje, no presudio je kiks u pretposljednjoj seriji kada je pogodila 8,9 i s druge pala na četvrtu poziciju. Zlato je osvojila Srbijanka Andrea Arsović ispred Švicarke Sarah Hornung i Njemice Barbare Engleder.

“To je sport. Da nije bilo tog hica Snježana bi se borila za zlato. Već godinama je nisam vidio tako tužnom nakon nekog natjecanja,” kazao je njezin trener Seno Čusto. Na njezinoj izjavi nismo inzistirali kako bi u miru proanalizirala što se dogodilo.

Osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu u ovoj disciplini u finale je ušla s petim rezultatom (415,8), dok je naša druga predstavnica u ovoj disciplini Maša Berić zauzela 22. mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je nastupio i Petar Gorša koji je u kvalifikacijama zračne puške 10m zauzeo 28. mjesto.

Započele su i kvalifikacije trapa. Nakon prvog dana vode Rus Aleksej Alipov i Manuel Mancini iz San Marina sa 75 pogodaka. Anton Glasnović je na 18. mjestu, a njegov brat Josip na 22. poziciji, obojica sa 71 pogođenom metom. Kvalifikacije trapa nastavljaju se sutra kada je na rasporedu i finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version