Site icon narod.hr

Elkasević: Srce mi je sinoć bilo veliko kao kuća

Foto: fah

– Dragi moji navijači i dragi moji Zagrepčani, srce mi je sinoć bilo veliko kao kuća, rekla je Sandra Elkasević nakon što je osvojila drugo mjesto u bacanju diska trećeg dana 74. Boris Hanžeković memorijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska šampionka u šestoj je seriji bacila disk na 67.12 metara, no nije uspjela svladati aktualnu olimpijsku pobjednicu Amerikanku Valarie Allman koja je slavila sa 67.83 m.

– Hvala Vam što ste upravo Vi bili glavne zvijezde 74. Izdanja BHM-a. Svi Vi koji ste uspjeli doći i bodriti nas s tribina, te svi Vi ispred malih ekrana, nadam se da ste uživali u još jednom atletskom spektaklu uz Savu! Kao i uvijek Vaša energija me bodrila i nosila do samog kraja. Iako ovaj put nije bila pobjeda, uz Vašu pomoć i moj sportski inat disk je odletio jako daleko, bez obzira na sve tehničke probleme koje su mučile organizatore tijekom natjecanja. Zagreb tak te imam rad!, napisala je Elkasević na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version