Site icon narod.hr

Elvir Maloku i službeno u španjolskom drugoligašu Gimnasticu

Foto: fah

Ofenzivni vezni nogometaš Elvir Maloku i službeno je u srijedu zgotovio prijelaz iz splitskog Hajduka u španjolskog drugoligaša Gimnastic iz Tarragone s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maloku je sedmo pojačanje momčadi iz Katalonije. Gimnastic je lani završio na trećem mjestu u drugoj ligi, no u doigravanju nije uspio izboriti prvoligaški status.

Maloku je u prošloj sezoni sudjelovao u 35 Hajdukovih utakmica u kojima je postigao tri gola i jednom asistirao. U tri sezone provedene na Poljudu, 20-godišnji Albanac rođen u Rijeci je odigrao ukupno 69 utakmica u svim natjecanjima u kojima je postigao sedam pogodaka.

Gimnastic će biti prvo inozemni klub, a ukupno drugi u seniorskoj karijeri nekadašnjeg juniorskog reprezentativca Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version