Emery: Hajduk zaslužuje naše poštovanje

Foto: fah

Nogometaši Hajduka sutra od 20.45 sati igraju prvu utakmicu play-offa UEFA-ine Konferencijske lige protiv Villarreala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci će ugostiti Hajduk na gradskom stadionu u Valenciji, a razlog je obnova njihovog stadiona, kultnog El Madrigala.

Trener “Žute podmornice” Unai Emery najavio je dvoboj s Hajdukom.

Specijalist za Europsku ligu sada će pokušati doći do velikog rezultata u novom europskom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek smo uzbuđeni zbog europskih natjecanja. Poštujemo našeg protivnika i marljivo smo radili. Veliku važnost pridajemo našem angažmanu, zato želim dati kontinuitet onome na čemu smo radili. Ovo je sjajan test i želimo dobro obaviti posao. Počinjemo kod kuće, idemo na teren Levantea i čekamo naše navijače da nas bodre. Naša je namjera pobijediti. Pogledajte samo Mourinha, do kakve je slave došao kada je osvojio Konferencijsku ligu, rekao je Emery.

Rekao je španjolski stručnjak da su analizirali Hajduk i spremno dočekuju utakmicu.

– Znamo razinu našeg protivnika, a i uz to, već smo igrali s Dinamom. Hajduk je dobra momčad s igračima poznatim na međunarodnoj sceni od Livaje preko Kalinića do Simića. Hajduk je klub koji ima tradiciju, ima povijest te zaslužuje naše poštovanje, zaključio je Emery.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu utakmicu, kao i uzvratnu 25. kolovoza s Poljuda, možete pratiti na programu Hrvatske radiotelevizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.