Site icon narod.hr

Emotivan oproštaj od Gradskog vrta: ‘Vrijeđali su te i granatama gađali, ali te nisu srušili’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Osijeka će u subotu od 19 sati protiv Rijeke odigrati posljednju utakmicu na svom Gradskom vrtu, ‘najdražem betonu’. Naime, od iduće sezone bijelo-plavi će preseliti na novi stadion na Pampasu, ali Gradski vrt ostaje u srcima zauvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Svi navijači NK Osijek koji će kupiti ulaznicu za utakmicu protiv HNK Rijeka uz istu će dobiti i prigodni šal za oproštaj od Gradskog vrta. Broj dostupnih šalova je ograničen, a ulaznice je moguće kupiti na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt od srijede do petka od 10 do 18 sati i u subotu na dan utakmice od 10 do 20 sati”, objavili su na društvenim mrežama iz NK Osijeka.

“Vrijeđali su te, pljuvali čak i granatama gađali, ali te nisu srušili. Za neke ruglo, nakupina betona. Podrum europskog nogometa. Za nas, kultno mjesto. Simbol grada. Sve na svijetu. Domaćin sjajnim potezima, golovima, pjesmama, koreografijama Kohorte i brojnim velikanima. Svjedok bezbroj priča s tribina, novih prijateljstava, razočaranja. Ali i veselja”, govori narator u objavi pod nazivom ‘Kraj jedne ere’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version