Emotivni Mourinho: Ispisali smo povijest

Foto: fah

Nogometaši Rome pod vodstvom karizmatičnog trenera Josea Mourinha osvojili su naslov pobjednika Konferencijske lige slavljem nad Feyenoordom u Tirani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski strateg tako je osvojio svih pet europskih finala u kojima je nastupio i jedini je trener koji je osvojio sva tri aktualna natjecanja pod okriljem UEFA-e. Nakon prvog izdanja Konferencijske lige “The Special One” bio je u suzama.

– Pobjeđivati je teško, treba se dosta toga poklopiti. Naša momčad odigrala je 55 utakmica, do finala smo došli umorni, ali smo to skrivali. Ovo je fantastična grupa igrača, jako sam emotivan. Protivnik je bio odličan, borili smo se do kraja, rekao je Mourinho.

Roma je tako prvi pobjednik Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo večeras nije bio posao, ovo je bila povijest i mi smo je ispisali, rekao je Mourinho, kojega su upitali i o njegovoj budućnosti u rimskom klubu.

– Ostajem u Romi, nema nikakve sumnje u to. Ako i postoje glasine, nije me briga. Ne zanimaju me glasine, želim ostati u Romi. Ovdje sam 11 mjeseci i od trenutka kad sam došao znao sam što to znači ovim ljudima. Čekali su na ovo i sretan sam zbog njih, poručio je legendarni portugalski trener, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.