Emotivni oproštaj Dinama od Cice Kranjčara: ‘Zauvijek nas je napustio jedan od simbola našeg kluba’

Foto Snimka zaslona

Nakon kratke i teške bolesti preminuo je legendarni bivši nogometaš Dinama, bivši hrvatski izbornik i bivši hrvatski reprezentativac Zlatko Cico Kranjčar. Cico je umro u 65. godini, a svoju je profesionalnu igračku karijeru započeo 1973. u zagrebačkom Dinamu u kojem je igrao do 1983. godine te je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanja naslova prvaka Jugoslavije 1982. godine, prva je to titula Dinama bila poslije 24 godine čekanja. Dakle, od 1958., te 1982. Dinamo je vodio Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Dinamo je u 261 utakmici Cico zabio 98 golova.

Od legende se oprostio i njegov Dinamo na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bolna srca i u velikoj tuzi javljamo da nas je naš dragi prijatelj, naš proslavljeni „plavi devet“ i sjajan trener, jedan od simbola našeg kluba, Zlatko Kranjčar, zauvijek napustio u noći s nedjelje na ponedjeljak. Šokantna vijest uz nevjericu i suze ovoga je jutra dočekala kompletan plavi navijački puk koji se teško miri s odlaskom omiljenoga člana naše plave obitelji, našega dragog i voljenog Cice. Dragi Cico, od srca Ti hvala na svemu, hvala na sjećanjima, na trofejima, hvala na stvaranju velike Dinamove povijesti, hvala na nogometnoj romantici i nadasve na prijateljstvu i dobrom duhu i toplini kakvu si širio među svim nama. Neka Ti je vječna slava i hvala.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.