Site icon narod.hr

Emotivni susret Modrića i njegovog prvog trenera u Mostaru: “Luka moj”

Foto: snimka zaslona

U Mostaru su stotine obožavatelja dočekale Luku Modrića na stadionu HŠK Zrinjski. Modrić je stigao u Mostar povodom promocije filma HŠK Zrinjski – Priča o ponosu, u kojem sudjeluje govoreći o utakmicama koje je igrao za HŠK Zrinjski. Posebno je dirljiv bio kratki susret Modrića s Franjom Džidićem, prvim Lukinim trenerom, točnije prvim čovjekom koji mu je dao priliku u seniorskom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Luka moj”, rekao je Džidić kad je vidio da mu Modrić dolazi u zagrljaj.

“Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba”, rekao je jednom prilikom Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version