Site icon narod.hr

Englezi ‘kroz ušicu igle’ preko Slovačke do četvrtfinala

epa11447918 Harry Kane (L) of England in action against against David Strelec of Slovakia (R) during the UEFA EURO 2024 Round of 16 soccer match between England and Slovakia, in Gelsenkirchen, Germany, 30 June 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Engleska je izborila četvrtfinale Europskog nogometnog prvenstva i ogled sa Švicarskom nakon nevjerojatnog preokreta. Slovaci su vodili do pete minute sudačke nadoknade u regularnog dijelu, a onda je prvo Jude Bellingham zabio škaricama za produžetak, da bi u prvoj minuti nastavka Harry Kane postigao pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Schranz je u 25. minuti doveo Slovačku u vodstvo, ali u petoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena Jude Bellingham uspio je poravnati na 1-1 i odvesti utakmicu u produžetak da bi Harry Kane u prvoj minuti tih dodatnih pola sata zabio za potpuni preokret.

Engleska će tako u četvrtfinalu 6. srpnja u Duesseldorfu igrati protiv Švicarske koja je u subotu sa 2-0 bila bolja od Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version