Jennifer Lopez ipak pjeva na svečanosti otvorenja SP

Nakon što su iz FIFA-e objavili da je američka pop zvijezda Jennifer Lopez zbog produkcijskih razloga otkazala nastup na otvaranju svjetskog nogometnog prvenstva koje su sutra počinje utakmicom između Brazila i Hrvatske, danas je priopćeno da se hollywoodska zvijezda predomislila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U FIFA-i su oduševljeni što mogu potvrditi da će u četvrtak nastupiti sve zvijezde na otvaranju SP-a sa službenom himnom prvenstva “We are the one””, stoji u priopćenju svjetske krovne nogometne organizacije.

Tako će u četvrtak u Sao Paulu prije početka prve utakmice Brazil-Hrvatska nastupiti Jennifer Lopez zajedno s raperom Pitbullom i brazilskom pjevačicom Claudiom Leitte.

Agent američke pjevačice je kazao kako je odluka o odustajanju od nastupa na otvaranju SP-a bila malo preuranjena. “Jennifer je svakako htjela nastupiti na otvaranju i zato smo pokušali uskladiti njen raspored i logistiku. Ona nikako ne želi razočarati svoje obožavatelje i nogometne navijače i sigurno će nastupiti u četvrtak u Sao Paulu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.