Site icon narod.hr

EP atletika – Još dvije medalje hrvatskih paraolimpijaca

Hrvatski paraolimpijci nastavljaju nizati odlične rezultate na Europskom prvenstvu u atletici za osobe s invaliditetom u Swanseau, četvrtog dana natjecanja Ivan Katanušić i Marija Iveković- Meštrović osvojili su brončane medalje u bacanju diska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katanušić, član Agram Zagreba je osvojio broncu s rezultatom 47,39 osvojivši drugu medalju na prvenstvu nakon srebra osvojenog u bacanju kugle. U istoj kategoriji tjelesnog oštećenja Josip Slivar, član Sokol – Bjelovara, zauzeo je četvrto mjesto s daljinom od 45,59 metara.

U spojenoj kategoriji slijepih i slabovidnih, Marija Iveković Meštrović, članica Agram Zagreba, daljinom od 39,66 metara osvojila je brončano odličje.

Hrvatski atletičari su do sada u Swanseau osvojili ukupno osam medalja – dva zlata, srebro i pet brončanih odličja. Zlatne medalje su osvojili Mikela Ristoski i Zoran Talić u skoku u dalj, Katanušić je osvojio srebro u kugli i broncu u disku, dok su brončane medalje osvojili Mladen Tomić u bacanje kugle, Iveković Meštrović u bacanju diska, Josip Slivar u bacanje kugle, te Marija Vidaček u bacanju koplja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version