Site icon narod.hr

Euforija na krilima Marija Mandžukića u Torinu: ‘Nastavit će se pobjednički mentalitet…’

Foto: Twitter

Juventus ove sezone nakon dolaska Cristiana Ronalda iz Reala, koji u tandemu s Marijom Mandžukićem djeluje izuzetno moćno, nezaustavljivo, izgleda napokon poput momčadi koja je u stanju otići do kraja u Ligi prvaka. Naime, posljednju europsku titulu Juve je osvojio prije 22 godine, a inače u Ligi prvaka, nekoć Kupu prvaka, Juve nije imao pretjerano sreće. Osvajali su ”samo” dva puta, prvi puta 1985. na krilima Michaela Platinija, možda i najboljeg igrača koji je ikada nosi dres Stare dame. Možda…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutni vladar talijanskog nogometa ove sezone želi, neki će reći nakon što je Real oslabljen, a ni Barca ne djeluje nepobjedivo, mora, napraviti taj podvig na koji navijači predugo čekaju. Neće biti lako, uz Real, Barcu, tu je i moćni PSG, momčad prepuna zvijezda koja po imenima bi trebala biti glavni favorit natjecanja.

Navijači Barcelone najviše nade polažu u tandem Ronaldo – Mandžukić, posebno ih inspirira borbenost hrvatskog igrača, koji s 33 godine igra svoj najbolji nogomet u životu, gladan je golova i očito uživa u vrhu napada sa slavnim Portugalcem.  U prošlom je kolu Serie A Mandžo napokon dobio priliku nositi kapetansku vrpcu torinskog kluba, navijače oduševljava svojim igrama, ponašanjem, motivacijskim izjavama te objavama na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, hrvatski napadač je u 14 utakmica ove sezone, uključujući, naravno, prvenstvo Italije i Ligu prvaka, zabio sedam golova, dva puta asistirao, u prošloj je sezoni u 40 utakmica zabio tek tri gola više i jednu asistenciju više.  Doduše, danas Mandžo ima Ronalda pored sebe, a Portugalac pak Hrvata, što ih čini tandemom sposobnim za najveće stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Juventusovog pohoda prema tronu Lige prvaka, Mario Mandžukić, objavom na Instagramu i fotografijom ponovno je izazvao delirij u redovima navijača Stare dame. Naime, Mario je stavio fotografiju na kojoj  slavi pobjednički gol Valenciji. Uz fotografiju je Mandžo napisao:

Foto: Instagram

”Pobjednički mentalitet. Nastavit će se…”

Juventusovi navijači očito ne očekuju ništa manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version