Site icon narod.hr

Euforija uoči Portugala: Hrvata u Lensu skoro više nego stanovnika tog grada?

Brojni navijači hrvatske nogometne reprezentacije već su stigli u Lens, u grad koji će biti poprište nadajmo se spektakularnog sportskog dvoboja Hrvatske i Portugala u osmini finala Europskog prvenstva, a koji će, uvjereni smo, završiti pobjedom Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači dobrim dijelom preplavili su ili će tijekom dana preplaviti francuski gradić koji inače ima 32 000 stanovnika, a stadion Bollaert-Delelis na koji stane između 36 000 i 38 000 tisuća ljudi bit će pun.  Očekuje se da će na samom stadionu biti oko 12 000 Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Vatrenih u Lens su pristigli iz svih dijelova Lijepe naše, ali iz čitave Europe, pa i svijeta, s obzirom da na Euru ima hrvatskih navijača i iz SAD-a, Kanade, daleke Australije…

Podsjetimo, radi se o stadionu na kojem je hrvatska nogometna reprezentacija davne 1998. godine krenula u lov na svjetsku broncu, danas smo na početku početka tog puta. Hrvatska i Portugal boj za četvrtfinale Eura počinju u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, posve opravdano ova je utakmica proglašena utakmicom istine za Vatrene. Na neki način ovo je i oproštajna utakmica jedne generacije koju je kao kapetan godinama vodio Darijo Srna. Veliki čovjek i veliki nogometaš, koji je nakon Eura najavio povlačenje iz reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version