Site icon narod.hr

Europska liga: Hajduk ide na pobjedu protiv Iasia

Foto: fah

Trener nogometaša Hajduka Marijan Pušnik u srijedu je najavio kako će njegova momčad ići na pobjedu protiv rumunjske ekipe CSMS Iasi u prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige koja će se igrati u četvrtak u Rumunjskoj istaknuvši kako su Splićani favoriti u toj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hajduk će igrati agresivno prema naprijed i želimo dati gol više od protivika. Ja sam optimist, a i u cijeloj našoj momčadi ozračje je optimistično,” rekao je Pušnik novinarima u Splitu uoči polaska ekipe Hajduka u Rumunjsku.

Po njegovim riječima Hajduk je veliki klub i favorit je u utakmici protiv Iasia i tako se treba postaviti na terenu. Pušnik je također rekao kako ne očekuje napadačku igru rumunjske momčadi.

“Oni prakticiraju obrambeni sustav 4:5-1 i igraju ‘na nulu’ s brzim protunapadima,” kazao je Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ozljede na popisu putnika nema Tina Sušića, Marka Futacsa i Josipa Bašića, dok bi Lovre Kalinić trebao konkurirati za uzvrat u Splitu.

“Iasi je dobro organizirana i kompaktbna momčad koja igra defanzivno, a na nama je da nametnemo svoj ritam igre i na terenu pokažemo kako smo bolja momčad,” poručio je branič Zoran Nižić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version