Site icon narod.hr

Europsko prvenstvo hrvanje: Etlinger u nedjelju za broncu

Foto: fah

Hrvač Dominik Etlinger borit će se u nedjelju za brončano odličje na Europskom prvenstvu grčko-rimskim načinom u Bukureštu, dok će u repesaž isti dan Ivan Lizatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominik Etlinger je u kategoriji do 72 kilograma u prvo pobijedio Srbina Sebastiana Nađa s 9-1, pa Azerbajdžanca Ulvu Ganitadea 7-2, da bi u četvrtfinalu bio bolji od Poljaka Lucjana Bernateka s 4-2. U polufinalu je Etlinger izgubio od Rusa Abuazida Mancugova (0-9), pa mu u nedjelju predstoji borba za broncu s protivnikom iz repasaža.

Ivan Lizatović je u kategoriji do 60 kilograma izgubio od Moldavca Victora Ciobanua s 1-3, ali je njegov protivnik izborio finale, a time i povukao Ivana u repesaž, u kojem se u nedjelju bori s Bugarinom Spasovim. Filip Šačić je u kategoriji do 82 kilograma izgubio od Turčina Emraha Kusa (5-7), ali nažalost, Turčin je izgubio u polufinalu, pa je to bio kraj za Filipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version