Site icon narod.hr

Evo gdje možete gledati Dinamo u Konferencijskoj ligi

Foto: fah

Čak tri poraza u posljednje četiri utakmice Dinama uzdrmala su poziciju Sergeja Jakirovića i trener hrvatskog prvaka nema pravo na pogrešku u susretu 3. kola C skupine Konferencijske lige protiv Viktorije Plzen u četvrtak na stadionu Maksimir. Utakmica počinje u 21 sat, a ako niste na Maksimiru, prijenos možete gledati na Areni Sport 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je trenutačno drugi u skupini s tri boda, dok Viktorija vodi sa šest bodova. Tri boda ima i Ballkani, dok je Astana na “nuli”.

“Pritisak? Ne mislim da će mi ovobiti posljednja utakmica. Svjestan sam svega. Želim u svakoj utakmici pobijediti, nikome nije teže nego meni, tražimo dobitnu formulu. Nadam se da će nas prestati pratiti peh, protiv Gorice smo imali 15 udaraca, nedostajalo nam je preciznosti. Dečki se trude, bio sam zadovoljan igrom, ali i nezadovoljan rezultatom”, rekao je Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version