Site icon narod.hr

Evo gdje možete gledati Hrgovića u borbi karijere

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović večeras u londonskoj O2 Areni protiv Australca Demseyja McKeana ima najveću i najvažniju borbu karijere. Pobjeda bi mu donijela titulu obaveznog IBF-ovog izazivača za svjetski pojas, koji trenutačno drži Oleksandr Usik. Hrvatski teškaš traži 16. uzastopnu profesionalnu pobjedu, a Australac je također neporažen (22-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jednu sam borbu udaljen od meča za svjetski pojas, vrlo sam uzbuđen, vrlo dobro pripremljen i spreman za rock’n’roll. Nisam olako shvatio borbu s Demseyjem, trenirao sam naporno i spreman sam na sve. U boksu i životu sve je moguće, ali ne vidim kako će me pobijediti. Imao je 22 borbe, ali ne vidim ništa posebno u njemu. Jedno je imati samopouzdanja, a drugo biti u zabludi”, rekao je Hrgović uoči meča.

Sve počinje u 20 sati po hrvatskom vremenu, a prije Hrgovićeve borbe bit će ih još šest. Stoga možemo očekivati da će hrvatski boksač izaći ring najranije oko 22 sata. Prijenos cijelog događaja možete pratiti na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version