Evo gdje možete gledati Hrvatsku protiv Portugala u Ligi nacija

Zagreb, 02.09.2024. - Trening nogometne reprezentacije Hrvatske pred početak novog izdanja Lige nacija. Na fotografiji Luka Modrić. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se prvi put nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj. Večeras ih očekuje prva utakmica Lige nacija protiv Portugala koja se igra u Lisabonu od 20 sati i 45 minuta, a u nedjelju će na osječkoj Opus Areni ugostiti Poljsku u istom terminu. Utakmice možete gledati na Novoj TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranici Zlatka Dalića već su ove godine odmjerili snagu protiv Portugala, kad je Hrvatska u lipnju odnijela pobjedu u klopu priprema za Euro. Golove su zabili Luka Modrić i Andrej Kramarić.

Nakon Eura Pepe je završio nogometnu karijeru, a Marcelo Brozović i Domagoj Vida oprostili su se od Vatrenih.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo s kapetanskim trakama na rukama povest će svoje reprezentacije u novi ciklus Lige nacija uoči Svjetskog prvenstva koje se 2026. godine održava u Kanadi, Meksiku i SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.