Evo što je bivša predsjednica rekla Tinu Srbiću kad mu je dala srebrnu medalju

Tokio, 03.08.2021 - Hrvatski gimnastičar Tin Srbić osvojio je srebrnu medalju u finalu preče na olimpijskim igrama u Tokiju osvojivši osmo odličje za Hrvatsku. Na slici Kolinda Grabar-Kitarović dijelila je medalje na kraju natjecanja. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Sjajni Tin Srbić osvojio je srebrnu medalju na preči, što je osma medalja za Hrvatsku na ovim Olimpijskim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbić je osvojio drugu medalju za hrvatsku gimnastiku u olimpijskoj povijesti, a zlato je pripalo fenomenalnom Daikiju Hashimotu. Broncu je osvojio Rus Nikita Nagornij.

Srebrnu medalju Srbiću je na ceremoniji dodjele donijela bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja je danas članica Međunarodnog olimpijskog odbora.

Ona je Srbiću medalju donijela na pladnju, a on ju je zbog epidemioloških razloga sam stavio oko vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želim ti svako dobro. Bravo! Bravo!” rekla mu je dok je Srbić uzimao medalju.

Grabar Kitarović je u Tokio stigla 18. srpnja te je od 20. do 22. sudjelovala na godišnjoj skupštini MOO-a, piše N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.