Site icon narod.hr

Evo za kojeg igrača Jeličić tvrdi da je krivac za Sopićev otkaz

jeličić

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić je u emisiji Studio HNL na MaxSportu komentirao loše rezultate hrvatskih klubova u europskim natjecanjima i analizirao situaciju u klubovima poput Rijeke i Hajduka. Oko Rijeke je kritizirao odluku o smjeni trenera Željka Sopića, smatrajući da je taj potez uzdrmao svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sjetimo se slučaja s Jakirom prošle sezone, želiš da treneri budu lojalni, a s druge strane gurneš čovjeka niz stepenice, bez razloga. Sopa nije dozvolio neke stvari, to je uzrok svega toga. Nema on što govoriti Jakiru, u nogometu više nema romantike, ja poštujem svakog tko gleda svoje”, kaže.

Otkrio je i razlog zbog kojeg je Sopić navodno dobio otkaz.

“Čovjeka koji ima 2,06 bodova u prosjeku i ima rezultat. Mišković je to napravio iz razloga jer je jedan dečko, Juncaj, kako li se zove, čiji je tata bogat i trebao je dati novac klubu, trebao biti dio svlačionice. A Sopa kakav je, to nije napravio jer zna se kako je to u svlačionici”, rekao je Jelićić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steven Juncaj, na kojeg Jeličić misli, , 26-godišnji je američki krilni napadač crnogorskog porijekla. U Rijeku je stigao u kolovozu prošle godine iz slovenske Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version