Site icon narod.hr

EYOF: Skender 23. u sprintu

Foto: fah

Četvrtog natjecateljskog dana na Olimpijskom festivalu europske mladeži (EYOF) u Sarajevu i Istočnom Sarajevu skijaški trkač Marko Skender zauzeo je 23. mjesto u klasičnoj sprint-utrci na igmanskom Velikom polju, to je dosad najbolji rezultatski domet našeg nordijca na EYOF-u ostvaren je u konkurenciji od 92 skijaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alpski skijaš Tvrtko Ljutić nastupio je je u veleslalomskoj utrci na Jahorini i zauzeo 46. mjesto. Nakon hvalevrijednog 17. mjesta u slalomu, Ljutić je u gotovo je identičnoj konkurenciji sa 104 prijavljena skijaša startao kao 45. U prvoj vožnji bio je neznatno bolje plasiran – 43. Medalje su osvojili predstavnici Norveške, Rusije i Francuske.
Od ostalih hrvatskih predstavnika i predstavnica, klizačica Hana Cvijanović ponovno je bila solidna. U slobodnom programu na ledu SD Skenderija zauzela je 16. mjesto od 30 natjecateljica. Nažalost, naši curlingaši i curlingašice upisali su još jedan uvjerljiv poraz, bolja je bila Švicarska sa 18-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version