Fantastična Ljutić na trećem mjestu u prvoj vožnji!

ljutić
Foto: fah

Najbolje skijašice svijeta nalaze se u austrijskom Flachauu gdje je danas na rasporedu noćni slalom na kojemu je fantastičnu prvu vožnju odradila mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić i trenutačno se nalazi na trećem mjestu. Druga vožnja je na rasporedu od 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva je sa starta krenula Amerikanka Mikaela Shiffrin koja bi se s pobjedom izdvojila na ljestvici najuspješnijih skijašica u povijesti. Prvu vožnju je završila s vremenom 56.07 sekundi i nalazi se na drugoj poziciji. S prvog mjesta svrgnula ju je Slovakinja Petra Vlhova koja je sa startnim brojem šest ostvarila 17 stotinki brže vrijeme (55.90).

Leona Popović imala je startni broj 14 i prvu vožnju završila je s vremenom 59.06 što je trenutačno dovoljno za 19. mjesto, a Zrinka Ljutić odradila je fantastičnu prvu vožnju te je trenutačno treća s 58 stotinki zaostatka za Vlhovom. Sjajno je krenula i na drugom prijelaznom vremenu imala i brži rezultat od vodeće Vlhove (-0.22), kasnije je nešto smanjila brzinu, no i dalje ostvarila sjajan rezultat te u drugoj vožnji može doći do prvog postolja u Svjetskom kupu.

Na četvrtom mjestu je Njemica Lena Duerr s 96 stotinki zaostatka, a peta je Švicarka Wendy Holdener s 1.24 sekundi zaostatka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.