Site icon narod.hr

Fantastična predstava Hezonje u povijesnoj utakmici: Košarka je najljepši sport!

Foto: fah

Real Madrid je sinoć nakon četiri produžetka pobijedio Anadolu Efes sa 130:126 u 19. kolu košarkaške Eurolige, što mu je 17. pobjeda, uz dva poraza, ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta je utakmica bila prvi u povijesti Eurolige s četiri produžetka, Real je ubacio najviše koševa ikad u Euroligi (130), a 256 ukupnih poena je također rekord.

Sjajnu utakmicu odigrao je hrvatski reprezentativac u “Kraljevskom klubu” Mario Hezonja, koji je ostvario “double-double”, zabivši 31 koš, uz 12 skokova. Bolji od njega je u pobjedničkom sastavu bio samo Džanan Musa s 40 poena i osam asistencija.

– Košarka je najljepši sport na svijetu. Laku noć, napisao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja je zabio nekoliko ključnih poena, a jedna od najvažnijih bila je trica za 126:122 točno 35,8 sekundi prije kraja četvrtog produžetka, što je bio, moglo bi se reći, ubačaj koji je ključno usmjerio Real prema pobjedi.

Također je sa zvukom sirene hladnokrvno pogodio nakon ulaza za izjednačenje na 102:102 na kraju drugog produžetka, čime je izborio treći.

– Musa i Hezonja predvodili su Real do pobjede nakon povijesna četiri produžetka, piše u naslovu izvještaja Marca, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version